Pipedrive avas Londonis andmekeskuse

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Pipedrive
Pipedrive Foto: Pipedrive

Eesti päritolu müügitarkvaraettevõte Pipedrive avas Londonis oma kolmanda andmekeskuse, et pakkuda Euroopa Liidust väljaspool asuvatele klientidele kiiremat ja töökindlamat teenust ning olla valmis laienevaks äritegevuseks Suurbritannia turul.

Pipedrive’i värske tehnoloogiajuhi Agur Jõgi kinnitusel on pilvepõhise teenuse arendajale klientide andmete turvalisus ja teenuse stabiilsus kriitilised prioriteedid. «Valisime oma uue andmekeskuse asukohaks strateegiliselt Suurbritannia, kuna panustame järgmistel aastatel senisest rohkem just sellel turul kasvamisele. Kolmanda andmekeskuse eesmärgiks on tagada meie sealsetele ning teistele Euroopa Liidust väljaspool asuvatele klientidele kiire, turvaline ning töökindel teenus,» sõnas Jõgi.

Suurbritannias asuv andmekeskus vastab kõikidele kaasaegsetele turva- ja privaatsuspõhimõtetele ning andmekaitse määrustele, muu hulgas ka Euroopa Liidu isikuandmete kaitse üldmäärusele (GDPR). Pipedrive jätkab ka oma Frankfurdi ja Chicago andmekeskuste kasutamist, minimeerides veelgi ühenduse katkemisega seotud riske.

Pipedrive’i kolme andmekeskuse koostööpartneriks on valdkonna juhtiv teenusepakkuja Rackspace Technology. Uude Londoni andmekeskusesse viib Pipedrive üle Suurbritannias tegutsevate klientide andmed, Euroopa Liidu klientide andmeid majutatakse jätkuvalt Frankfurdis asuvas keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles