Eesti terviseidu viib Kalev Ermitsa videotrennid maailma

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Robus Athleticsi kodused treeningvahendid.
Robus Athleticsi kodused treeningvahendid. Foto: Hans Markus Antson

​Eesti sporditehnoloogiaettevõte Robus Athletics avas maailmaturule suunatud online-treeningplatvormi, kus Eesti tipptreenerid püüavad klientidele koduste videotreeningute abil asendada jõusaalis treenimist.

Seni keskendus Robus Athletics GymBarsi kaubamärgi all treeningvarustuse tootmisele ja müügile.

«Viimased aastad on muutnud paljude inimeste treeningharjumusi ja kodune treenimine saanud normaalsuseks. Kuigi maailmas on tekkinud omajagu rühmatreeningute videoplatvorme, siis puudus mugav ja tõhus viis kodus lihastoonuse tõstmiseks sarnaselt jõusaaliga,» lausus Robus Athleticsi asutaja ja tegevjuht Mikk-Alvar Olle.

«Jõusaaliinventar on ka väga kallis ning võtab palju ruumi, mida enamasti kodudes ei leidu. Mõistsime, et ehitades meie seadmete ümber ka videotreeningute platvormi, saame kliendile pakkuda terviklikku ja kättesaadavat ökosüsteemi – nii treeningraskusi kui treenereid, kelle videotreeningute järgi tulemuslikult treenida,» lisas Olle, kelle sõnul on Robusega treenijad üle 40 riigis.

Robuse treeneriteks on teiste seas personaaltreener Igor Burdin, olümpiasportlane Kalev Ermits, triatleet Sandra Luik, fitnessist Elisabeth Atamanski ja kulturist Peep Reinart. Kliendil on võimalus liituda platvormil programmiga, mis koosneb kolmest treeningust nädalas: jõutreening, jõuvastupidavustreening ja mobiilsus-taastustreening.

«Treenija saab koos ühe treeneriga progresseeruda nädalast nädalasse ja kuust kuusse. Nii saab trennisõber olla kindel, et tema areng on optimaalne ka siis, kui varasem kokkupuude ning teadmised treenimisest ei ole suured,» toonitas Olle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles