Funderbeam lõi käed taanlastega

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Louise Bech Junge, Funderbeami äriarenduse ja investorsuhete juht Põhjamaades.
Louise Bech Junge, Funderbeami äriarenduse ja investorsuhete juht Põhjamaades. Foto: CARSTEN LUNDAGER

Idufirmade investeerimis- ja kauplemisplatvorm Funderbeam ja Taani juhtiv äriinglite võrgustik Danish Business Angel Association (DanBAN) teatasid koostöö alustamisest.

Koostöö eesmärk on pakkuda Funderbeami PaaS (platvorm teenunsena) lahenduse kaudu Euroopa äriinglite võrgustikele lihtsat, kiiret ja praktiliselt automatiseeritud investeeringu kaasamise ja struktureerimise võimalust.

DanBANi tegevjuht Michael Hansen tõi välja, et koostöö Funderbeamiga tagab investoritele suurema likviidsuse. «Otsime alati partnereid, kes aitaksid meie äriinglitel targemalt ja kiiremini töötada. Partnerlus Funderbeamiga toetab seda arengut. Lisaks inglitele lisanduvale võimalusele kaubelda osakutega võrgustiku siseselt, näeme ka suurt lisaväärtust investeerimisvõimaluste jagamises.»

Funderbeami Taani regiooni juht Christian Grønlundi sõnul võidavad partnerlusest kõik DanBANi investorid. «Meil on ääretult hea meel alustada koostööd DanBani ja kõigi nende liikmetega. Tänu meie PaaS-tootele võimaldame äriinglitel oluliselt vähendada bürokraatiale ja haldustegevustele kuluvat aega.»

DanBANi äriinglite võrgustik koosneb 300st aktiivsest investorist ning strateegilistest partneritest. Võrgustiku äriinglid investeerisid 2020. aastal idufirmadesse ligikaudu 47,7 miljonit eurot ehk 131 000 eurot päevas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles