Deel: oleme ajaloo kõige kiiremini kasvav pilvetarkvara idufirma

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Deeli kaasasutaja Shou Wang.
Deeli kaasasutaja Shou Wang. Foto: Deel

Baltikumis tegutseva personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel teatel on nad 20 kuuga kasvatanud oma käibe ühelt miljonilt 100 miljonile dollarile (92 miljoni euro). 

Californias asuva ettevõtte hinnangul on nad kõige kiiremini kasvav SaaS ehk pilvetarkvara teenusena pakkuv idufirma. «Deeli saavutusele kõige lähemale on jõudnud Ameerika ettevõte Ramp, kelle müügitulu tõusis 100 miljoni dollarini veidi rohkem kui 2,5 aastaga,» teatab ettevõte.

Võrdluseks tuuakse välja, et näiteks tuntud ärisuhtlusplatvorm Slack jõudis sama tulemuseni umbes 3,5 aastaga ja Shopify 7 aastaga.

2019. aastal asutatud Deel pakub klientidele üleilmset keskkonda tööjõu värbamiseks ja rahvusvaheliseks palgaarvestuseks. Mullu oktoobris paistis ettevõte silma sellega, et kaasas investeeringute D-ringis 425 miljonit dollarit ehk ligikaudu 365 miljonit eurot, mis kergitas ettevõtte väärtuse 5,5 miljardi dollarini. 

Ettevõtte kaasasutaja Shou Wangi sõnul on Deeli edu saladuseks oskus turgu analüüsida ja trende ette näha, aga ka soov kuulata meeskonnaliikmeid ja nende tagasisidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles