Hollandist tegevusloa hankinud Eesti krüptofirma lubab laieneda aktsiamaailma

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Change'i globaalse riski ja vastavuskontrolli juht (vasakul) koos ettevõtte tegevjuhi Kristjan Kangroga.
Change'i globaalse riski ja vastavuskontrolli juht (vasakul) koos ettevõtte tegevjuhi Kristjan Kangroga. Foto: Change

Funderbeamis kauplev ​investeerimisplatvorm Change on üks vähestest ettevõtetest, kellel on olemas nii krüpto- kui ka traditsiooniliste investeerimiteenuste pakkumiseks vajalik tegevusluba.

Juurdepääsu klassikalisele investeerimismaailmale andis Change'ile ühe Hollandi ettevõtte omandamine, kellel oli investeerimisühingu tegevusluba olemas. Tehingu kiitis heaks Hollandi keskpank ning loa alusel avaneb Change'il võimalus finantsteenuseid pakkuda 453 miljonile Euroopa Majanduspiirkonnas elavale inimesele, teatas ettevõte.

Change'i esindajate sõnul ei jää plaan vaid paberile ja neil on plaanis laiendada teenusteportfelli traditsiooniliste investeerimisvõimalustega, mille seas nii aktsiad, kaubeldavad fondid, toormed kui ka uuenduslikud DeFi-tooted.

«Oleme hiljuti investeerinud märkimisväärseid summasid, et uuendada oma platvormi ja laiendada krüptovarade valikut selleks, et püsida maailmatasemel konkurentsis – aga me soovime teha veelgi enamat,» sõnas Change'i tegevjuht ja asutaja ​Kristjan Kangro.

Change'i teatel soovivad nad traditsioonilisi ja uuenduslikke varaklasse pakkuda kasutajatele ilma miinimumsummadeta ja väikese vahendustasuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles