Estategurul on Briti ühisrahastusportaalis poole päevaga koos üle miljoni euro

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Estateguru tehnoloogiajuht Ararat Yuzbashyan, Armeenia majandusminister Vahan Kerobyan ja kaasasutaja Marek Pärtel.
Estateguru tehnoloogiajuht Ararat Yuzbashyan, Armeenia majandusminister Vahan Kerobyan ja kaasasutaja Marek Pärtel. Foto: Estateguru

Kinnisvara finantseerimise ja -kinnisvarainvesteeringute platvorm Estateguru kuulutas täna iduettevõtete rahastamisplatvormil Seedrs välja 3 miljoni euro suuruse kapitali kaasamise kampaania.

Tööpäeva lõpuks oli seatud eesmärgist koos üle kolmandiku: kella 16.45 seisuga olid 968 investorit suunanud ettevõtesse 1,16 miljonit eurot.

«Käesolevas voorus kaasatud vahendid investeeritakse, et toetada meie jätkuvat kasvu eelkõige kahel meie suurimal turul – Saksamaal ja Ühendkuningriigis. Samuti on eesmärk laieneda kahele uuele turule ja oluliselt panustada toimiva kinnisvarainvesteeringute ökosüsteemi loomisse,» sõnas Estateguru asutaja ja nõukogu esimees Marek Pärtel.

Kinnisvaraplatvorm Estateguru jaoks on see järjekorras kolmas kampaania Seedersis. 2020. aasta juunis kaasas ettevõte platvormil 880 000 eurot ning sellele järgnenud kampaania käigus aasta hiljem koguti investoritelt veel 1,3 miljonit eurot.

«Meie ärimudel on näidanud, et sobib kõigile turgudele ja toimib igas ärikeskkonnas. Väljusime Covid-kriisist tugevamana kui kunagi varem ja näeme ka, et praegused makromajanduslikud tingimused on meie ärimudelile soodsad, sest ettevõtted ja eraisikud vajavad kaitset inflatsiooni vastu ning väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted kiiret ja paindlikku rahastust,» lisas Pärtel.

Estateguru teatel kujunes lõppenud aasta neile ajaloo edukaimaks. Platvormi kaudu rahastatud investeeringute kogumaht kasvas 69 protsenti 203 miljoni euroni. Ettevõtte müügitulu tõusis 7,1 miljoni euroni, mis oli 58 protsendi võrra parem tulemus kui aasta varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles