Starship alustas koostööd Rimiga (1)

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Starshipi pakirobot.
Starshipi pakirobot. Foto: Starship

Starshipi rakenduse kaudu saab alates tänasest tellida Tallinna kesklinnas toidukaupu koju Nautica, Telliskivi ja Mustamäe Rimi kauplusest. 

Kohaletoimetamise tasu on esimesel kuul 0,99 eurot sõltumata tellimusest.

«Koostöö Rimiga aitab laiendada Starshipi robotite teeninduspiirkonda. Viimase miili tarne on viimaste aastatega teinud hüppelise kasvu ja meie väikesed robotid on sellele väljakutsele vastanud,» kommenteeris Starshipi äriarenduse juht Sandra Sooläte.

Starshipi elektrilised pakirobotid on võimelised transportima soovitud kauplusest tellija ukseni kuni kolm kotitäit toidukaupu. Rimist saab pakirobotiga tellida lisaks toidu- ja majapidamiskaupadele ka alkohoolseid jooke.

«Loodame sellest koostööst jõuda veel kiiremini oma klientideni, aga ka saada alternatiivsete lahenduste kasutamise kogemust,» ütles Rimi formaadijuht Jelena Litvinovitš.

Starshipi robotkullerite teenus on avatud Tallinnas Kalamaja, Telliskivi, Pelgulinna, Kelmiküla, Kassisaba, Uue Maailma, Veerenni, Mustamäe ja Tõnismäe asumis. Tellimusi saab esitada ja reaalajas jälgida Starshipi rakenduses. Eestis on kohaletoimetamise tasu 1,99 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles