Kaks Eesti muusikasektori idufirmat ühinesid

BNS
Copy
Reigo Ahven muusikaauhindade üritusel Kuldne Plaat 2023.
Reigo Ahven muusikaauhindade üritusel Kuldne Plaat 2023. Foto: Tairo Lutter / Postimees / Scanpix

Eesti voogedastusplatvorm Fairmus ja fännikogemuse suurendamisele suunatud iduettevõte Fanvestory ühinesid.

Fairmusi kaasasutaja ja tegevjuhi Reigo Ahvena sõnul ühendab Fairmusi ja Fanvestorit idee tuua muusikatööstusesse uusi tuuli. «Fanvestory võimaldab muusikahuvilistel olla enda lemmikartistidega paremini ühenduses ja aidata nende edule kaasa. Ka Fairmus seisab selle eest, et fännid leiaksid kergemini tee oma lemmikute juurde. Kui fänn kuulab muusikat Fairmusist, panustab sellega otse oma lemmikartisti, kuna Fairmus on ainus platvorm, kus maksva kasutaja raha läheb jagamisse vaid nende artistide vahel, keda ta päriselt kuulab,» selgitas Ahven pressiteates.

Fanvestory ja Fairmusi ühinemine loob Ahvena sõnul võimaluse varem Fanvestory kasvuks puudu oleva komponendi – artisti ja kuulaja reaalse kokkupuutepinna – leida nii-öelda maja seest.

Fanvestory kasutajad saavad aprilli kuu jooksul pakkumise seoses Fairmusi kasutamisega. Fairmusi kasutajad saavad tänavu sügisel või uue aasta kevadel võimaluse soovi korral aidata artistidel luua uut muusikat ning ka ise kaasa rääkida uute muusikaliste ideede teoks saamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles